Klantenservice

Retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een Deal retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en terug te sturen.

Je krijgt dan de door jou betaalde Deal prijs gecrediteerd. De administratiekosten, je eventueel betaalde coin(z) en de kosten voor het retour sturen, zijn voor eigen rekening. Voor de exacte tarieven kun je het beste de website van je vervoerder raadplegen. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@CountDownDealz.nl. Wanneer wij het product in goede orde retour hebben ontvangen, zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten op het rekeningnummer dat bij ons bekend is.

Wanneer het product beschadigd is of de verpakking meer beschadigd is dan nodig om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retourzending goed verpakt is.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan je gewonnen Deal alsnog naar het juiste adres te sturen.

Levertijd & verzendkosten

Wij doen ons uiterste best je Deal zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Jouw Deal proberen wij binnen 24 uur na ontvangst van je betaling nog te verzenden. Jammer genoeg lukt het ons niet altijd om dit na te komen. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van je Deal iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Je betaalt geen verzendkosten. De verzendkosten nemen wij voor onze rekening.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger. Over het algemeen zal de levering binnen 48 uur na betaling plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Contact

Wij doen ons uiterste best voor jou als klant. Daar hoort bij dat je ons eenvoudig kunt benaderen. Mocht je vragen hebben over het een of ander dan kun je ons bereiken middels de volgende gegevens:

CountDownDealz.nl
Tel: 0347-769028
Mail: info@CountDownDealz.nl
De handelsnaam van ons bedrijf is: CountDownDealz
Onze domeinnaam is www.CountDownDealz.nl
Ons vestigingsadres:
Hagenweg 3C
4131 LX  VIANEN
KVK: 30208885
BTW: NL8202.21.879.B.01

Garantie & Klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een product kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen de garantievoorwaarden van de aanbieder hierop van toepassing zijn.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@countdowndealz.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer jouw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om jouw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Betaalmethodes

Je kunt jouw Deal op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

  • Ideal
Confidental Infomation